Expertises Design & Media - Designenmedia.nl

Onze expertises

Van online strategie tot beheer van webapplicaties

Een full-service bureau is bij Design & Media Oldenzaal: alles onder 1 dak! Wij kunnen meer dan het uitdenken, ontwerpen en bouwen van een website. Voor alle technische onderdelen kunt u ook terecht bij ons. Wij zorgen namelijk ook voor het onderhoud van de website, de hosting hiervan en voor een betere vindbaarheid in zoekmachines. Dat geeft u als ondernemer meer vrijheid en hoeft u zich alleen maar te focussen op datgene waar u goed in bent.


 

Webdesign

Ons expertise is webdesign en webontwikkeling. Wij werken met designers en programmeurs samen. Het resultaat? Hoogwaardige uitgedachte webdesigns.

 

Webwinkels

Webwinkels die wij ontwerpen en leveren zijn succesvol en worden goed gevonden in zoekmachines. U kunt eenvoudig uw eigen professionele webwinkel beginnen.

 

Webapplicaties

Met maatwerkapplicaties kunt u veel werk laten automatiseren. Wij kunnen diverse modules op maat ontwikkelen welke aansluiten op uw bedrijfsvoering.

 

Hosting & Domeinen

Professionaliseer door middel van uw eigen domeinnaam en supersnelle hostingpakketten welke meegroeien met uw bedrijfsvoering. Professionele support en een uptime van 99.9%.

 

Onderhoud & Beheer

Geen tijd om je website te onderhouden? Wij voeren het onderhoud en beheer voor je uit, zodat jij geen omkijken hebt naar de website.

 

SEO Optimalisatie

Bent u op dit moment niet vindbaar in de zoekresultaten van zoekmachines? Wij zorgen voor zowel technische als content optimalisatie!

 

Zakelijk drukwerk

Drukwerk kunnen wij tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. Zo bespaart u tot wel 40% op uw drukwerkkosten.

 

Grafisch ontwerp

Uw huisstijl en logo zijn belangrijke aspecten naar buiten toe. Ze zorgen voor de uitstraling en zijn vaak de eerste kennismaking voor klanten.

 

#wijleverenmooiwerk

Wil je ook trots zijn op je onderneming? Dat willen wij ook voor jouw! Laat je daarom door ons adviseren en begeleiden zodat jij trots kan zijn op datgene waar jij het voor doet. Ook zoals alle andere 400+ klanten onze dienstverlening ervaren? Je krijgt echt geen spijt!