Webdesign door Design en Media en #wijleverenmooiwerk - Designenmedia.nl

#wijleverenmooiwerk

Aangenaam...
...geen stropdas gedoe maar eerlijk advies!

Met goed advies en een slecht verkoopverhaal hoeven wij je niet te overtuigen van het leveren van mooi werk. Met 13 jaar ervaring hebben wij niet 1 maar 2 motto's! #samentevreden en #wijleverenmooiwerk. Vanaf het eerste moment dat wij elkaar leren kennen gaan wij voor een samenwerking die ons beide tevreden gaat stellen. Wel zo fijn toch!

Jij hebt je kennis en expertise, wij de onze, en zorgen samen voor een heldere communicatie. Wij bieden je 1 aanspreekpunt voor alle vragen over je website of webdesign, drukwerk, grafisch ontwerp, webapplicaties, zoekmachine optimalisatie en webhosting / e-mailhosting. Of dit nou tijdens de kantooruren is of laat in de avond, daar doen wij niet moeilijk over. Beter nog, daar zijn we voor! Wij zorgen ervoor dat jij datgene kan doen waar je goed in bent.

En uhhh.. No worries... Wij zorgen ervoor dat je website wordt onderhouden, je (marketing) nieuwsbrief op tijd wordt verstuurd en leveren je alle benodigde drukwerk waar je trots op kan en mag zijn.

Is dat alles wat Design en Media uit Oldenzaal doet?

Tuurlijk niet want we kunnen ook voor nieuwe online klanten zorgen en daarnaast nog veel meer dan je eigenlijk had verwacht. Geloof ons maar... Wij hebben genoeg kaas gegeten om jou te kunnen overtuigen hoe dit zou moeten smaken. Wij zijn dé fanatieke fijnproevers die je ondersteuning en gemak biedt. Met ons als partner zul je er echt geen vieze nasmaak aan overhouden!

Kortom: #samentevreden en #wijleverenmooiwerk

ps. voordat we het vergeten ...we willen niet eens een stropdas!
Wij stroppen niet, maar doen juist het tegenovergestelde :)

webdesigner oldenzaal

Erkan Kerem
Eerlijk advies(eur)


Nog niet overtuigd? Zie onze reviews!

Bekijk onze reviews

Geweldige service, goede prijs! 100 % klanttevredenheid! Fijn om mee samen te werken.

Betrouwbare partner voor weboplossingen. Toffe en flexibele samenwerking op basis van open- en eerlijkheid, goede en snelle service. Deskundig advies op basis van jarenlange ervaring.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Mooi strak vormgeving, komt zijn beloftes na en een heel belangrijk aspect, heel betrouwbaar.

#wijleverenmooiwerk

Wil je ook trots zijn op je onderneming? Dat willen wij ook voor jouw! Laat je daarom door ons adviseren en begeleiden zodat jij trots kan zijn op datgene waar jij het voor doet. Ook zoals alle andere 400+ klanten onze dienstverlening ervaren? Je krijgt echt geen spijt!