Onderhoud en beheer van websites - Designenmedia.nl

Onderhoud & Beheer

Beheer van websites en webapplicaties

Geen tijd om je website of webwinkel in de gaten te houden, ben je liever bezig met ondernemen? Wij nemen het graag voor je uit handen, wij beschikken over de technische kennis waar je naar zoekt. Wil je wat aanpassen op de website of ben je benieuwd of de techniek nog up-to-date is? Wij voeren het onderhoud en beheer voor je uit, zodat jij geen omkijken hebt naar de website.

Website zonder zorgen

Een website geldt als een belangrijk online visitekaartje, wij zorgen ervoor dat dit er stralend uitziet. We zorgen voor een fris ontwerp en voeren eventuele updates voor je uit. Daarnaast houden we de beveiliging voor je in de gaten en plegen we onderhoud wanneer noodzakelijk. Uiteraard brengen we je daar op voorhand van op de hoogte of komen we direct in actie wanneer er onverhoopt een keer wat aan de hand is. Dankzij ons onderhoud en beheer heb jij geen omkijken naar de website en kun je er vanuit gaan dat die simpelweg werkt.

Professioneel beheer van websites

We voeren het professioneel beheer over grote websites met veel bezoekers en kunnen je daarnaast goed van dienst zijn met het onderhoud van een kleine website. Wij weten wat er dient te gebeuren en hoe we dat het best voor je kunnen uitvoeren. Dankzij onze uitgebreide expertise en ervaring werken we uiterst efficiƫnt en houden we de kosten in de hand, terwijl jij kunt rekenen op een professionele website die optimaal werkt.

Het beheer en onderhoud direct uit handen geven of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op, we horen graag van je.

#wijleverenmooiwerk

Wil je ook trots zijn op je onderneming? Dat willen wij ook voor jouw! Laat je daarom door ons adviseren en begeleiden zodat jij trots kan zijn op datgene waar jij het voor doet. Ook zoals alle andere 400+ klanten onze dienstverlening ervaren? Je krijgt echt geen spijt!