Hosting en Domeinen - Designenmedia.nl

Hosting en Domeinen

Betrouwbare hosting en een sterke domeinnaam

Een specialist in hosting en domeinnamen nodig? Wij nemen de techniek voor onze rekening, zodat jij kunt rekenen op een betrouwbare website met een goede domeinnaam. Je hebt er zelf geen omkijken naar, wij houden de techniek in de gaten terwijl jij kunt ondernemen en zelf het beheer kunt voeren over de website.

Goede domeinnaam en betrouwbare hosting

Een website bestaat uit een adres op internet en een stukje ruimte op een server, die vanuit heel de wereld toegankelijk is. Het adres op het internet is een IP-adres, we gebruiken domeinnamen om daar herkenbare namen aan te geven die we gemakkelijker kunnen onthouden. Het stukje ruimte op de server noemen we hosting, wij zorgen voor een verbinding die 24/7 beschikbaar is.

We helpen je graag een goede domeinnaam vast te leggen, we kunnen je goed adviseren op basis van het type webwinkel of website dat je wilt starten. Uiteraard kunnen we je daarnaast adviseren over een .nl, een .eu, .com of andere extensie, het einde van de domeinnaam die je kiest. Qua hosting stemmen we het pakket graag af op de wijze waarop je de website zal gebruiken. Heb je een webshop met tal van verschillende klanten of gebruik je de website vooral als online visitekaartje? Wij stemmen de hosting erop af, zodat je betaalt voor wat je nodig hebt.

Eigen online identiteit zonder zorgen

Dankzij betrouwbare hosting en een goede domeinnaam kun je zorgen voor een eigen online autoriteit, zonder dat je daar omkijken naar hebt. Je bent goed vindbaar voor je klanten en je voert zelf het beheer over je website.

Meer weten over hosting en domeinnamen of direct een domeinnaam vastleggen? Neem contact op, we horen graag van je.

#wijleverenmooiwerk

Wil je ook trots zijn op je onderneming? Dat willen wij ook voor jouw! Laat je daarom door ons adviseren en begeleiden zodat jij trots kan zijn op datgene waar jij het voor doet. Ook zoals alle andere 400+ klanten onze dienstverlening ervaren? Je krijgt echt geen spijt!