Logo en huistijl ontwerp - Designenmedia.nl

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp van logo tot brochures

U kent ze zonder enige twijfel. De logo’s van topmerken die direct de link naar het merk leggen. Of dat logo nu op briefpapier, envelop, website of op een billboard staat, een hoog percentage van de mensen die het zien, herkent het direct. Zo werkt ook de huisstijl.

Dat kan simpel door de combinatie van kleuren die een bedrijf hanteert. Of door de combinatie van kleuren, logo en lay-out, die steeds weer overal terug te vinden zijn en onherroepelijk worden verbonden met het bedrijf. Deze herkenbaarheid is uitermate kostbaar aangezien het bedrijf daarmee zichzelf een plek in de hersenen van grote groepen potentiële klanten heeft verworven.

Het is natuurlijk gebaseerd op ons vermogen dingen te onthouden op basis van grafische vormgeving. Denkt u maar aan Aap, Noot, Mies. Dit rijtje herinnert iedere Nederlander die hiermee de eerste stappen in de Nederlandse taal gezet heeft aan de drie bijbehorende bordjes.

Zo kan ook uw bedrijf herkenbaar worden of de herkenbaarheid vergroten. Een eigen combinatie van een kenmerk –het logo-, kleuren en tekst. Wij ontwerpen die herkenning voor u. Aan de hand van uw product/dienst en doelgroep werken we aan die kostbare herkenbaarheid. Wilt u gelijk een goede start maken met uw bedrijf?

#wijleverenmooiwerk

Wil je ook trots zijn op je onderneming? Dat willen wij ook voor jouw! Laat je daarom door ons adviseren en begeleiden zodat jij trots kan zijn op datgene waar jij het voor doet. Ook zoals alle andere 400+ klanten onze dienstverlening ervaren? Je krijgt echt geen spijt!