Voordelig drukwerk bestellen - Designenmedia.nl

Zakelijk drukwerk

Voordelig uw zakelijk drukwerk bestellen

Gezien het feit dat u als bedrijf met verschillende klanten te maken hebt, is het belangrijk dat het gekozen dienst/product effectief moet worden neergezet. Teksten moeten expressief, snel en toegankelijk zijn. Goed verzorgd drukwerk zoals brochures en folders zorgen voor een goede eerste indruk.

DTP-werk, zoals dat vijf jaar geleden kon worden aangeboden is niet meer van deze tijd. Het grote verschil zit in het vakwerk. Met een goede laserprinter kunt u wellicht zelf het drukwerk printen, maar zodra het echter professioneel wordt dan kan deze apparatuur dat niet waarmaken. Daarvoor is meer nodig. Wij maken graag uw drukwerk professioneel op, die uw bedrijf op een duidelijke manier weergeeft. Een brochure die zowel qua presentatie, vormgeving en inhoud voldoet aan de nieuwe eisen, die uitnodigt om te lezen en die nieuwsgierig maakt. 

DTP is natuurlijk veel meer dan alleen ontwerp en gereed maken van uw drukwerk. Wat u ook van ons kunt verwachten is dat wij voor u de beste papiersoorten hebben geselecteerd. Of u nu kiest uit formulieren, flyers, briefpapier, visitekaarten, ontwerp voor verpakkingen of brochures. Wij zullen u dan ook van dienst zijn om uw wens(en) om te zetten in een effectief en aansprekend drukwerkproduct.

Nadat we uw wensen hebben ge├»nventariseerd, bieden wij u een vrijblijvende offerte aan. Vanuit die offerte en afspraken, maken wij een start aan uw concept. Waarbij we gedurende het concept met u in overleg blijven, zodat we een product af kunnen leveren dat niet slechts voldoet aan uw basis wensen, maar waar u zich de trotse eigenaar van voelt. Dat is het doel van onze DTP werkzaamheden.

#wijleverenmooiwerk

Wil je ook trots zijn op je onderneming? Dat willen wij ook voor jouw! Laat je daarom door ons adviseren en begeleiden zodat jij trots kan zijn op datgene waar jij het voor doet. Ook zoals alle andere 400+ klanten onze dienstverlening ervaren? Je krijgt echt geen spijt!